Naša ponuda je usmjerena na temeljni cilj koji je podrška razvoju

 • Vaše ustanove,
 • Vaše udruge,
 • Lokalne akcijske grupe,
 • Tijela uprave ili poduzeća,

pritom koristeći ponajbolja znanja, iskustva i sredstva EU, Republike Hrvatske i drugih vanjskih izvora financiranja usmjerenog na razvoj.

Organizacija za građanske incijative, sa dugogodišnjim iskustvom i sposobnosti za osmišljavanje, pripremu i provedbu razvojnih projekata, nudi Vam mogućnost inovativnog i poticajnog razvojnog partnerstva u realizaciji Vaših razvojnih potreba, interesa i mogućnosti koristeći raspoloživa EU sredstva. Modeli suradnje koje Vam predlažemo su proizašli iz našeg višegodišnjeg iskustva u radu s razvojnim projektima, EU i drugim izvorima financiranja te brojnim korisnicima iz javnog, civilnog i privatnog sektora. Ovo iskustvo omogućilo nam je da modele suradnje u potpunosti prilagodimo Vama i Vašim razvojnim potrebama, interesima i mogućnostima.

 1. PARTNERSTVA
 2. Uključivanje u pripreme za sve dionike je racionalniji, povećava se ukupni kapacitet prijavitelja projekta, povećava izglednost prihvaćanja projekta za financiranje, kao i olakšava kasnija provedba kroz dijeljenje obveza i odgovornosti.

 3. ANALIZA STANJA I POTREBA
 4. Koristeći alate SWOT, PESTE i Analiza dionika za utvrđivanje stanja i potreba Vaše ustanove / organizacije / tijela uprave / tvrtke i okruženja te utvrđivanje relevantnosti – usklađenost Vaših strategija i javnih politika sa strategijama i javnim politikama EU te strategijama i javnim politikama regionalne i državne uprave.

 5. KVALITETNA PRIPREMA I REALIZACIJA PROJEKATA
 6. Osobna, praktična znanja i iskustva u pripremi i provedbi EU projekata sukladna Vašim potrebama, interesima i mogućnostima. Pripremu svakog projekta vode iskusne osobe iz organizacije i vanjski suradnici organizacije uz sudjelovanje Vaših predstavnika. Možemo Vam osigurat izravno vođenje ili nadzor vođenja odobrenih projekata.

 7. STRUČNI I MORALNI STANDARDI RADA
 8. Posvećen rad s najvišom razinom profesionalne i ljudske odgovornosti i kreativnosti te davanju prednosti timskom radu i pojedinačnoj odgovornosti.

 9. VAŠ IZBOR PRISTUPA MODELIMA
 10. (a) Od projekta do projekta
  (b) Programski pristup: izrada strategije, akcijskih planova i baze projektnih inicijativa

Cijena ovih usluga se utvrđuje temeljem obujma i složenosti istih.

Ukoliko ste zainteresirani, za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas kroz naše urede u Osijeku Drnišu.

Aktualne natječaje potražite na linku!

© 2014 Organizacija za građanske inicijative · Prati:ČlankeKomentare · Powered by WordPress admin@ogi.hr